Märkämaalaus alihankintana

Konepajoille ja muille teollisuuslaitoksille maalaamossamme Mellilässä

Toteutamme märkämaalaustyöt alihankintana konepajoille ja muille teollisuuslaitoksille hallillamme Loimaan Mellilässä. Maalattavaksi voidaan ottaa isot ja pienet metalli- ja rautakappaleet riippumatta siitä, onko kyseessä uusi tai jo käytössä ollut rautarakenne – useimmiten märkämaalaus suoritetaan kuitenkin uusille kappaleille.

Maalaamme myös raskasta kalustoa, maatalouskoneita ja muuta konekalustoa. Tutustu teollisuuden maalauspalveluihimme ja ota yhteyttä työn tiimoilta, jolle tarvitset ammattilaista!

Maalaustyön vaiheet ja toimitusaika

Tuotteen purku- ja kokoonpanotyöt. Kun asiakas tilaa meiltä maalauspalvelun, voidaan työhön sisällyttää myös käsiteltävien kappaleiden ja kaluston purkutyöt sekä kokoonpanotyöt. Palvelun kokonaisuus neuvotellaan aina asiakkaan kanssa yksilöllisesti. 

Hiekkapuhallus. Varsinainen maalaus lähtee pohjatöistä eli pinnan hiekkapuhalluksesta, jota käytetään pinnan puhdistukseen ja karhennukseen. Maali tarttuu paremmin puhalluksella käsiteltyyn kappaleeseen ja myös pysyy siinä mahdollisimman pitkään. 

Märkämaalaus. Maalaus toteutetaan märkämaalaustekniikalla, joka sisältää sekä pohjamaalauksen että pintamaalauksen. Maaleina käytössä ovat esimerkiksi polyuretaani- ja epoksimaalit, ja maalit valitaan aina käsiteltävän rakenteen, sen materiaalin sekä käyttötarkoituksen mukaan. 

Toimitusaika. Maalaustyön kesto riippuu kappaleiden määrästä ja niiden koosta. Pienemmät kappaleet valmistuvat muutamassa tunnissa, ellei jopa nopeammin, ja isomman metallirakenteen maalaukseen saattaa mennä viikko.

Kiireaikoina toimitusaikamme ovat noin 1–2 viikkoa, voit tiedustella omien kappaleidesi maalauksesta ja työtilanteestamme tarkemmin ottamalla yhteyttä.

Oikein toteutettuna suojaa ja pitkää käyttöikää

Metalli- ja rautarakenteet tulee aina maalata. Maali suojaa kappaleita epäpuhtauksilta ja ulkoisilta olosuhteilta pidentäen myös kappaleen käyttöikää. 

Jotta maalauksella saavutetaan sen tarjoamat hyödyt, tulee työ tehdä perusteellisesti alusta alkaen. Pohjatyön merkitys on suuri kuten myös maalien valinta ja oikeaoppinen tekniikka. Jos tekijällä ei ole työ hallussa, voi kappaleessa ilmetä ruostumista, jolloin maalauksen uusiminen pitää tehdä ennenaikaisesti. 

Foxjet teollisuuden laatumaalausten takana

Näin uskallamme todeta yli 20 vuotta alalla toimineena yhtiönä. Meillä on taito käsitellä niin pientä kuin suurta, monimutkaisiakin kappaleita tasalaatuisella toteutuksella. Iloksemme olemme saaneet monia pitkäaikaisia asiakkaita vuosien varrella, joiden tyytyväisyys on aina paras kiitos työstämme. 

Tarjoamme joustavat märkämaalaus- ja muut teollisuusmaalauspalvelut sopivalla hintatasolla. Kysythän tarjousta omille tuotteillesi!

Soita 0400 535 360 tai lähetä viesti jukka.kurppa@foxjet.fi