Raskaan kaluston maalaus

Kuljetuskalustolle, maatalouskoneille ja teollisuuden koneille

Jos se on rautaa tai metallia, me maalaamme! Suoritamme hallillamme Loimaan Mellilässä raskaan kuljetuskaluston, teollisuuden ja maatalouskoneiden sekä niiden osien ja komponenttien maalauksia sekä pintakäsittelyjä. Niin käytetty kuin tuliterä kalustokin on tervetullutta maalaamoomme. Henkilöautojen ja puun maalaukset eivät kuulu ikävä kyllä palveluihimme.

Asiakkaitamme ovat mm. kuljetusyrittäjät, maatalousyrittäjät, autoilijat ja konepajat. Otathan yhteyttä, kun raskaan kaluston maalaus tarvitsee jo vuosikymmeniä alalla toimineen ammattilaisen otteita!

Maalaamme

  • Kuorma-autojen rungot, alustat ja vanteet
  • Kuorma-autojen hytit, nupit ja ohjaamot
  • Kuorma-autojen kontit ja lavat
  • Täysperävaunut ja puoliperävaunut
  • Maatalouskoneet ja niiden osat
  • Maanrakennuskoneet ja niiden osat

Millaisia koneita sinulla olisi, jotka tarvitsisivat kestävää maalipintaa? Soita meille tai lähetä viesti ja kerro kalustostasi, niin suunnittelemme sille sopivat toimenpiteet.

Palvelullamme asianmukainen suoja kalustollesi

Pintakäsittely suojaa raskaan kaluston metalli- ja rautaosia korroosiolta, muilta epäpuhtauksilta ja pintavaurioilta. Maalausprosessi tehdään aina huolellisista pohjatöistä alkaen pitävän lopputuloksen takaamiseksi. 

Maalauspalveluun sisältyy:

Purku- ja kokoonpanotyöt

Asiakkaan halutessa palveluun voidaan sisällyttää aluksi koneiden purku ja maalauksen päätteeksi kokoonpano. 

Hiekkapuhallus – olennainen osa pohjatyötä

Raskaan kaluston maalaus aloitetaan hiekkapuhalluksella, joka puhdistaa rakenteet epäpuhtauksista ja karhentaa rakenteen pinnan. Hiekkapuhallus on tarpeellinen työvaihe silloinkin, kun kyseessä on uusi rakenne, sillä uudessakin koneen osassa saattaa esiintyä esimerkiksi ruostetta.

Pohjatyöt on tärkeää tehdä huolellisesti, jotta maalipinnasta tulee mahdollisimman kestävä ja kaikin puolin laadukas. Huonosti toteutettu maalaustyö voi altistaa rakenteen korroosiolle, jolloin pintakäsittelyn uusiminen, joko osittain tai kokonaan, saattaa tulla ajankohtaiseksi suunniteltua aiemmin.

Märkämaalauksella pohja- ja pintamaali

Itse maalaustyö tehdään märkämaalauksena, joka sisältää sekä pohja- että pintamaalauksen. Koneen materiaali, käyttötarkoitus ja käyttöolosuhteet määrittävät pitkälti työmenetelmien sekä maalien valinnan. Maaleina käytetään muun muassa polyuretaani- ja epoksimaaleja.

Luota raskaan kaluston maalaus Foxjetin varmoihin käsiin

Meidän kanssamme tiedät saavasi laatuvaatimukset täyttävää pintakäsittelypalvelua. Toimimme joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan, kerrothan siis toiveesi raskaan kaluston maalaustyön suhteen. 

Puh. 0400 535 360
jukka.kurppa@foxjet.fi

Ota yhteyttä »