Teräsrakenteiden pintakäsittely

Meidät tunnetaan teollisuus- ja konepajaraudan pintakäsittelyn pioneerina, jonka maalausjälki on aina yhtä laadukasta

Siksipä meillä on paljon pitkiä asiakassuhteita. Vanhoilta asiakkailta saamamme suositukset ovat kirineet uusien asiakkaiden korviin, jotka ovat myös kääntyneet puoleemme teräsrakenteiden pintakäsittelytarpeissa. Tästä olemme syvästi kiitollisia.

Lue ohesta palvelumme sisällöstä ja ota yhteyttä, kun pintakäsittely tulee ajankohtaiseksi!

Näin pintakäsittely pääpiirteittäin tehdään

Teräsrakenteiden pintakäsittelyssä rakenteelle tehdään pinnat puhdistava hiekkapuhallus, jonka jälkeen suoritetaan yksi tai kaksi maalauskertaa sekä mahdollinen lakkapinta, riippuen maalattavasta rakenteesta. 

Esimerkiksi kuorma-autojen lavoille on tehtävä erillinen pohjamaalikerros, jotta ne kestävät paremmin korroosiota ja ankaria, vaihtelevia sääolosuhteita. Kun kyseessä on konepajarauta, käsittelyssä riittää tavallisesti kertamaalaus, jossa on mukana myös ruosteenestopigmentti.

Käy lukaisemassa lisää raskaan kaluston maalauksesta »

Käytämme märkämaalaustekniikkaa

Maalaustyöt teemme ruisku- eli märkämaalaustekniikalla. Käytössämme on neljä maalaushuonetta ja reilusti hallitilaa, joten suurtenkin kappaleiden pintakäsittely onnistuu mainiosti. Toimitusaika riippuu kappaleen koosta ja tarvittavien maalikerrosten määrästä.

Tätä kaikkea voidaan pintakäsitellä

  • Teollisuusrautaa
  • Konepajarakenteita
  • Kuorma-autojen runkoja, vanteita ja lavoja
  • Voimaloiden putkistoja ja muita teräsputkia
  • Kuljetuslinjoja
  • Kaikkea, mikä on metallia

Etupäässä maalaamme tai hiekkapuhallamme teollisuusrautaa, mutta käytännössä minkä tahansa ohuiden tai paksujen teräsrakenteiden käsittely on mahdollista. 

Teräsrakenteiden pintakäsittelyn etuja

Teräsrakenteiden pintojen käsittely tuo paitsi suojaa myös pidentää merkittävästi rakenteiden käyttöikää. Lisäksi rakenne kestää paremmin kosteutta, korroosiota ja sääolosuhteita sekä kolhuja. Uusien tuotteiden ollessa kyseessä pintakäsittelyllä saadaan kuin viimeinen silaus niiden ulkonäölle!

Anna ammattilaisen hoitaa 

Jotta voit taata tuotteillesi laadukkaan lopputuloksen, kannattaa teräsrakenteiden pintakäsittely aina teettää osaavalla ammattilaisella, jolla on riittävä kalusto kyseiseen työhön ja runsaasti kokemusta. Foxjet on tähän varsin varma valinta!

Soita 0400 535 360 tai lähetä viesti jukka.kurppa@foxjet.fi.

Ota yhteyttä »