Raudanluja taito takaa laadun

Teollisuusmaalaus konepaja- ja muulle metalliteollisuudelle

Halliltamme Loimaan Mellilästä yli 20 vuoden kokemuksella

Vuonna 1997 perustettu yhtiömme Foxjet Oy on teollisuusmaalausten taituri. Palvelemme asiakkaitamme – kuten kuljetusalalla toimijoita, maatalousyrittäjät sekä konepajoja – raskaan kaluston, työkoneiden, osien ja komponenttien pintakäsittelyissä. 

Hallillamme  Loimaan Mellilässä, 9-tien varrella, hiekkapuhalletaan ja märkämaalataan terästä sekä rautaa lujalla osaamisella. Meille mahtuvat muitta mutkitta niin isotkin teräsrakenteet, täysmittaiset kuorma-autojen perävaunut kuin pienet kappaleetkin. Uuden, 2020 valmistuneen hallimme myötä saamme entistä tehokkaammin palveltua asiakkaitamme. 

Lue lisää palveluistamme ja pyydä tarjous kalustosi tai tuotteidesi maalauksista!

Aikataulu pitää ja laatua löytyy

Näin toimenkuvamme kuuluu! Pidämme nyt ja tulevaisuudessa tiukasti kiinni työmme korkeasta laadusta. Haluamme myös palvella asiakkaitamme joustavasti ja sovittua aikataulua kunnioittaen.

Työtä on tehty oikein jo vuosikymmenten ajan, mistä kertovat jatkuvat asiakassuhteet ja uudetkin tahot, jotka ovat kääntyneet puoleemme tyytyväisten palvelukokemusten perusteella. Referensseistä näet muutamia otteita työstämme.

Teemme maalaustyöt mielellämme myös Sinulle!

Ota yhteyttä »

 

 

Varsinais-Suomen Yrittäjälehden artikkeli Foxjetistä täällä!

(Julkaistu 18.10.2021)