Teollisuusmaalamomme palvelut

Alihankintana konepajateollisuuden ja muun metalliteollisuuden tarpeisiin

Foxjet Oy:n teollisuusmaalaamo sijaitsee Loimaan Mellilässä, tien E63 varrella hyvien yhteyksien päässä. Siellä suoritamme alihankintana kokonaisvaltaiset teollisuusmaalauspalvelut konepajateollisuudelle sekä muulle metalliteollisuudelle. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi konepajat, maatalouden toimijat ja autoilijat.  

Raudan ja teräksen maalaus erilaisiin ja erikokoisiin kalustoihin, sekä uusiin että käytettyihin, on maalaamomme ydintoimintaa. Henkilöautojen ja puupuolen maalaukset eivät kuulu valitettavasti palveluihimme. 

Maalaamme mm. 

  • Rekat
  • Perävaunut
  • Maatalouskoneet
  • Teollisuusraudat
  • Konepajaraudat
  • Ja monet muut!

Olemme erikoistuneet raskaan kuljetuskaluston, teollisuuden sekä maatalouskoneiden osien ja komponenttien pintakäsittelyyn ja maalaukseen. Jos kiinnostuit hyödyntämään osaamistamme, ota toki yhteyttä, niin laitetaan kalustosi pinta kerralla kuntoon!

Kokonaisvaltaista palvelua purkutyöstä maalaukseen

Palveluumme sisältyy tuotteiden purkaminen ja kokoonpano sekä märkämaalaus sisältäen pohjamaalauksen ja pintamaalauksen. Palvelun laajuus sovitaan aina asiakkaan kanssa projektikohtaisesti. 

Työn kesto riippuu pitkälti käsiteltävien kappaleiden määrästä ja niiden koosta. Esimerkiksi isomman perävaunun maalaukseen voi hurahtaa jopa viikko. Annamme mielellämme arvion sinun kappaleitasi koskevasta maalaustyöstä.

Näin maalaustyö etenee

Teollisuusmaalaamoomme saapuvan raudan pinnat puhdistetaan aluksi hiekkapuhaltamalla, jolla poistetaan tarvittaessa myös vanhat maalit. Hiekkapuhallus tekee maalattavasta pinnasta lisäksi hieman karhean, mikä edesauttaa maalin pysymistä. Puhallus onkin välttämätön toimenpide, sillä maali ei tartu täysin sileään pintaan tai maali saattaa irrota pinnasta hyvin nopeasti. 

Käytämme raudan ja teräksen maalauksessa erilaisia maaleja, kuten polyuretaanimaalia ja epoksimaalia, maalattavan kappaleen sekä tarpeen mukaan. Esimerkiksi peräkärryjen maalauksessa käytetään pohjamaalina epoksimaalia, jonka päälle maalataan polyuretaanimaalilla.

Toimitusajat vaihtelevat tilanteen mukaan, kiireaikoina toimitukset viikosta kahteen viikkoon. 

Ammattitaitoinen teollisuusmaalaamo Foxjet – meiltä se laatu lähtee!

Huonosti suoritettu maalaus voi aiheuttaa nopeasti ruostumista. Maalipintaa voidaan myös joutua korjaamaan tai uusimaan kehnon työn tuloksena. Maalin kestoon vaikuttaa paljolti niin ikään maalipinnan paksuus ja pohjatyö.

Meillä Foxjetillä teollisuusmaalaus tehdään aina aidosti tarkalla laadulla, kerralla kuntoon -ajatuksella. Olemme tunnettuja pitkistä asiakassuhteista, mikä kertoo osaltaan palvelumme tasosta. Kiitosta olemme kuulleet myös nopeudesta ja sovituissa aikatauluissa pysymisestä. 

Toivotamme Sinutkin lämpimästi tervetulleeksi teollisuusmaalaamomme asiakkaaksi! 

Ota yhteyttä »