Teollisuuden maalaustyöt

Esittelyssä Foxjetin pintakäsittelypalvelut 

Foxjet Oy:n teollisuuden maalauspalvelut ovat laatutietoisen asiakkaan valinta! Maalaamme hallillamme Loimaan Mellilässä raskasta kuljetuskalustoa, teollisuuden ja maatalouden koneita sekä näiden osia ja komponentteja. 

Oli sinulla sitten upouusi tai jo vuosia nähnyt kalusto, erilaisia rautarakenteita, isoja tai pieniä kappaleita, toteutamme niille kestävät maalipinnat. Niin uudis- kuin kunnossapitomaalaukset onnistuvat. 

Konepaja, kuljetusfirma tai maatalousyrittäjä – muun muassa teitä kaikkia palvelemme! Ota siis yhteyttä, kun teollisuuden maalaustyöt tarvitsevat kokeneita käsiä.

Palvelumme

Palveluihin voidaan yhdistää myös maalattavien kappaleiden purku ja kokoonpano. Halleihimme mahtuu mainiosti niin täysmittaiset kuorma-autojen perävaunut kuin pienemmätkin tuotteet, joten kerrothan meille kappaleistasi, jotka ovat maalauksen tarpeessa, niin laadimme niistä sinulle reilun tarjouksen. 

Joustavaa laatupalvelua, olkaa hyvä!

Toimintaperiaatteenamme on joustava ja asiakkaan laatuvaatimukset täyttävä pintakäsittelytyö. Sovitut aikataulut, jotka myös pitävät, sekä ammattitaitoinen toteutus eivät jää yhtään vähemmälle tavassamme työskennellä. 

Tutustu sivuillamme palveluihimme tarkemmin tai ota yhteyttä saman tien, teollisuuden maalastyöt ovat valmiina starttaamaan tilauksestasi!

Ota yhteyttä »